Segmentet SERVE

Tjänsterna,  specialisterna och verksamhetsbolagen inom segmentet SERVE har som främsta mål att få din arbetsplats och IT att fungera driftsäkert. 

Konsulterna som du har kontakt med är alla specialister inom sitt område. Lika bred som branschen är, lika många olika kompetenser och personligheter har vi hos oss. Med ständigt kundfokus tar vi hand om din IT så att du kan fokusera på dina arbetsuppgifter. Det som du kanske tycker är tidskrävande och tråkigt med IT, är det vi gillar allra bäst.

Vi hjälper dig med allt du behöver för din arbetsplats, allt från skärmen och det du ser på den till skrivaren på kontoret och tryggheten med backup.

Vi levererar tjänsterna i molnet som gör att du oavsett var du än är kan öppna rätt dokument, boka möten i din kalender eller skicka mejl. Självklart ger vår servicedesk dig support, vid behov eller genom att fungera som ditt företags kompletta IT-avdelning.

Inom segmentet SERVE är vi idag drygt 20 medarbetare med personal och kontor i Stockholm, Göteborg, Uddevalla och Skövde. Vi hanterar löpande driftsavtal omfattande drygt 2000 arbetsplatser och 300 servrar, varav flertalet placerade i våra egna datahallar.

SERVE levererar primärt tjänster inom områdena: 

  1. Servicedesk
  2. IT-arbetsplats
  3. Molntjänster.  

Kontakt