Frontnode

Frontnodes tjänster och funktioner inom infrastruktur har både bredd och spets när det kommer till praktiska IT-kunskaper.

Frontnode har sedan 1999 levererat molntjänster, resurskonsulter, support & drift samt infrastrukturlösningar. Vi effektiviserar, förenklar och underlättar för människor genom att skapa intelligenta IT-lösningar. Vi tillför kunskap, teknologi och service som bidrar till att våra kunder utvecklas framgångsrikt.

Tjänsterna omfattar allt som har med IT att göra - servrar, nätverk, datorer, servicedesk och support. Helt enkelt all IT som måste fungera om anställda på ett bolag ska kunna utföra sina arbetsuppgifter.

Våra konsulter har lång erfarenhet av att arbeta ute hos våra kunder och med drift av vårt egna datacenter. Idag förvaltar Frontnode drygt 300 servrar och hjälper omkring 2 000 klienter i roller och uppdrag. Vi vet vad som krävs när det gäller uppbyggnaden av en kompetent och tillförlitlig IT-infrastruktur.

Våra molntjänster är paketerade lösningar för en komplett IT-miljö, allt från Office 365, datorer och skrivare till program och support. När du hyr hela din IT-miljö hos oss får du mer tid över för fokus på affärer.

Bolaget är Microsoft guldpartner via området Midmarket Solution Provider.

frontnode.se

Kundexempel 

Kontakta oss

Lars-Magnus Westin

Försäljning
0708-443881
lars-magnus.westin@appnode.se