Partners till MSC Frameworks

Nedanstående företag är idag partners till MSC Frameworks i ett eller flera ramavtal. Vi strävar efter ett nära samarbete med våra partners för att kunna erbjuda våra kunder en så kompetent leverans som någonsin möjligt. Vi ger våra partners stora möjligheter att marknadsföra sina produkter och tjänster till de kunder som avropar på något av våra ramavtal.

Kontakt

Jonas Larsson
Account Manager
0708-44 38 33
jonas.larsson@empirgroup.se

3S Smart Strategy Solutions Sweden AB
Vi hjälper företagsledningar, chefer och specialister inom HR, Marknad, Försäljning och andra funktioner att genomföra undersökningar och följa upp sitt arbete. Vi gör det på ett sätt som stödjer förändrings-, utvecklings- och implementeringsarbete. Allt med ett starkt fokus på att utveckla affären och nå de uppsatta affärsmålen.

Adacra AB
Idag erbjuder alla organisationer digitala tjänster till sina kunder. Men oftast glöms de interna processerna och systemstöden bort. Precis som med den mekaniska roboten ges bara en illusion av effektivitet. Bakom kulisserna fortsätter vi med de manuella processerna och styrningen. Adacra erbjuder rådgivning för att ta ett utifrån-in perspektiv på de digitala möjligheterna utifrån organisationens förutsättningar.

Altrusoft AB
Altrusoft är ett personalägt IT-företag med etisk profil och fokus på öppna programvaror och standarder. Vi vill utveckla lösningar för dig som försöker göra världen lite bättre. Samarbete i nätverk och öppna lösningar ger oss de kraftfulla redskapen vi behöver för att undvika inlåsning, missnöje och överpriser.

Avanade Sweden AB
Realize results with Avanade, the leading provider of innovative digital services, business solutions and design-led experiences, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. We help clients with IT solutions that deliver business outcomes in areas such as CRM, .NET application development, data and analytics, collaboration, ERP, infrastructure and offer flexible deployment models on-premise, outsourced, cloud or a hybrid.

Beamon People AB
Bakom alla buzzwords och begrepp i branschen finns Beamon People som får energi av att göra skillnad och leverera riktiga resultat. Som specialist eller i ett helt åtagande. Det är inte vår stil att fly svåra frågor eller ducka en krävande diskussion. Vi kan kombinera strategisk kunskap med etablerade metoder. Vårt erbjudande innefattar allt från analys till strategi, implementering och kvalitetssäkring. Vi kan leda dig genom alla steg eller ta ansvar för ett delområde.

Callista Enterprise AB
Callista Enterprise arbetar i spännande och strategiskt viktiga projekt där vi hjälper kunder att utveckla lösningar i teknikens framkant som får stor effekt i verksamheten. Vi är Sveriges ledande leverantör av konsulttjänster inom tillämpad IT-arkitektur samt agil och öppen systemutveckling. Vi har varit verksamma sedan 1997 och ägs till 100% av oss själva.

Comformics AB
We help organizations manage compliance with internal, regulatory and legal requirements. It’s not easy, and we can read about organizations which fail every day.
Consequently, we set out to develop a solution that is able to automate manual procedures and yet easy to use and implement. The solution has to be flexible enough to suit most customers and be able to support thousands of questions. 100 requirements for 100 business assets equals 10 000 questions!

CoreIT (KärnIT AB)
CoreIT är ett IT-kunskapsföretag som är specialiserat på tjänster och produktförsörjning inom drift, infrastruktur, systemutveckling och ServiceDesk. CoreITs kärnverksamhet är IT (kärna=Core) och uppdraget är att hjälpa kunden att bli effektivare inom sin kärnverksamhet med stöd av IT. Med kunskap kring såväl IT-infrastruktur samt mjukvaruutveckling ska kunden få ut mesta möjliga av sin investering. CoreITs system och tjänster hanterar internationella företag med användare runt hela världen. Kunder och partners finns inom tjänst, industri, handel, bygg, föreningar och offentlig verksamhet. Hemmamarknaden är främst Västernorrland, men CoreIT följer gärna kunderna ut i världen.

Decerno AB
Decerno ska vara en naturlig partner för kunder med höga krav på sina systemlösningar.
Decerno skapar moderna, pålitliga och långsiktiga systemlösningar. Genom en öppen och positiv företagskultur skall vi locka kompetenta välutbildade medarbetare.
Vår vision är att vara bäst i Sverige på att leverera pålitliga systemlösningar för kunder med höga krav.

Donald Davies & Partners AB
Donald Davies & Partners hjälper företag med verksamhetsutveckling och kvalificerad projektledning, det vill säga ledning av projekt som ofta är verksamhetsövergripande och/eller har en fundamental påverkan på verksamheten.

Våra konsulter har erfarenhet inom process-, krav-, förändrings- och projektledning. Med handlingskraft och med metoder vi vet fungerar, tar vi ansvar för ditt projekt. Denna handlingskraft, eller attityd som vi gärna kallar det, innebär att aldrig lämna något åt slumpen, att ha ett tydligt och kommunikativt ledarskap och att skapa rätt projektklimat.

Empir Solutions AB
Empir startades 1999 och sedan dess har vi växt, både med våra kunder men också organiskt genom förvärv. Idag arbetar drygt 100 personer på Empir, inom olika områden och med erfarenhet från skiftande branscher i ryggen.
Den samlade erfarenheten och kunskapen hjälper oss att effektivisera, förenkla och underlätta det dagliga arbetet för våra kunder – oavsett om deras IT är affärs- och verksamhetskritiskt eller en service- och stödfunktion. För oss står alltid kundens affärsnytta i centrum.

Fiberdata AB
Vår vision är en bättre miljö där vi effektiviserar framtidens digitala samhälle genom ny teknik, centraliserad drift och skyddandet av kritiskt data i en bergsäker miljö.
Genom att sammanföra den bästa kombinationen av människor, lösningar, metoder och vår driftanläggning så är vi det självklara valet för företag, kommuner, stadsnät och operatörer. Våra kunder kräver de mest kostnadseffektiva, pålitliga och säkra lösningar som marknaden har att erbjuda.

Findwise AB
IT consultants specializing in Enterprise Search, Search Driven Technology, Information Management and Big Data Analytics. We help our customers to achieve Findability – right information, to the right person, at the right time.

Frontwalker Stockholm AB
Frontwalkers styrka är vårt helhetstänk och vårt djupa kunnande inom IT- och verksamhetsutveckling. Vi hjälper våra kunder att få maximal affärsnytta i varje uppdrag, stort som smått. Genom våra konsulters samlade erfarenheter antar vi våra kunders utmaningar inom IT-och verksamhetsutveckling.

Funka Nu AB
Vi analyserar, utvecklar och utbildar. Vi ger stöd, testar och sätter normer. Vi finns med i referens- och arbetsgrupper på nationell och internationell nivå. Vi har 80 % av Sveriges myndigheter som kunder. Vi brukar säga att vi kan ta vilket gränssnitt som helst och göra det tillgängligt…

Genti AB
Genti ska vara ett förstahandsval för kunder som söker nyckelresurser inom inom IT och verksamhetsutveckling. Vi ska även vara ett förstahandsval för konsulter som vill ha en arbetsplats där vi ställer upp för varandra och som vill vara med på en resa för att skapa en välkänd aktör på marknaden.

imCode Partner AB
imCode Partner AB arbetar sedan slutet av 1990-talet med verktyg och processer för digital delaktighet och dialog. Vi skapar användarvänliga digitala tjänster där det är enkelt att få och ge information. Och det är enkelt att vara med i samtalet, oavsett om det är ett ärende i en e-tjänst eller en politisk diskussion.
Några av våra nyckeltjänster på webben: hemsidor, sociala intranät, verktyg för medborgardialog & e-tjänster. Vi säger samma som den svenske IT-ministern: ”Digitala tjänster bör, i möjligaste mån, baseras på öppna standarder och programvara som befriar förvaltningarna från beroendet av enskilda tekniska lösningar.”

Inherit S AB
Inherit S AB är ett it-konsult företag, grundat 1995. Vi samarbetar med andra konsultföretag med kompetens inom relevanta teknikområden. Vid behov bildar vi en ”virtuell projektorganisation”, där ett av de samarbetande företagen tar rollen som frontföretag med juridiskt leverantörsansvar, och där de övriga tar ett solidariskt ansvar gentemot det företaget som har det juridiska leverantörsansvaret. Därmed kan en flexibel projektorganisation bildas.

K3Nordic AB
K3 Nordic är specialister när det gäller regler och hantering av licens- och supportavtal. Vi är en trygg och kunnig partner, vi inventerar och övervakar ditt företags licens- och supportavtalshantering för att du ska kunna fokusera på resten av IT-driften. Vi hjälper även till med lösningar för molntjänster och om ni behöver stöd vid SAM-inventering. Att ta hand om sin hårdvara och ha koll på sin mjukvara är viktigt för en framgångsrik verksamhet. Hos K3 Nordic kallar vi det för optimering av IT investeringar eller IT med hjärta.

 

Lumagate
Lumagate is an IT consultancy company operating in the Nordics. We focus on Microsoft technology in the fields of cloud computing, automation, mobile user experience, identity and strategy.
IT is not only a cost center, but one of the most critical contributors for your business’ success. Whether you have decided to improve your current infrastructure, or to upgrade your IT strategy, we are here to assist you.

Melvik
Melvik är auktoriserad återförsäljare av Google Apps. Vi skräddarsyr ett paket utifrån era behov. I våra tjänster ingår;
•Migrering
•Utbildning
•Installation & konfigurering på bästa vis
•Pilotinstallation

Microsoft Ireland Operations Ltd
Our Mission: Empower every person and every organization on the planet to achieve more.
Our Strategy: Build best-in-class platforms and productivity services for a mobile-first, cloud-first world.

Monator Technologies AB
Located in beautiful Göteborg, Sweden, Monator is a fast-growing company fusing information technology expertise with business management know-how. Our team is made up of individuals passionate about finding innovative solutions to your unique problems and challenges. In every commitment, our starting point is critical issues limiting your organization. This approach enables us to deliver true business value.

Motrice AB
Mer information kommer här, snart…

MSC Infra AB
MSC Infra AB arbetar med att se till att IT-miljöerna hos våra kunder fungerar som de ska. Normalt gör MSC detta genom att sköta servicedeskfunktionen på plats hos kunden. Genom ett mångårigt åtagande mot en stor kund inom transportsektorn har MSC skapat en god kunskap om vad som fungerar och inte fungerar i praktiken.

MSC Solutions AB
Vi är specialister inom projektstyrning inklusive kravhantering av komplexa integrations- och effektiviseringsprojekt. Våra IT-arkitekter och systemutvecklare bygger lösningar baserade på öppen källkod, datasäkerhet, tjänsteorienterad infrastruktur, virtualisering och molntjänster. Vi genomför proaktivt testarbete med agila metoder samt skapar effektiva automatiserade tester för att kvalitetssäkra leveransen.Inom MSC Solutions har vi många års erfarenhet av release- och incident-hantering samt systemförvaltning och förvaltningsstyrning.

Netcompetence Sweden AB
Vi lyfter dina medarbetare! Våra lättanvända verktyg för medarbetarsamtal, målstyrning, kompetensstyrning, succession, lärande samt test och certifiering underlättar chefens vardag och hjälper dig att få nöjdare medarbetare och framgångsrika team.

No Common People AB
No Common People vill vara det självklara stödet i din strävan efter en kostnadseffektiv och rationell IT-verksamhet som ger nytta.
No Common People AB är ett IT-konsultbolag som funnits sedan 1986 och tillhandahåller tjänster inom IT-management inom affärsområdet Life Cycle Management. Affärsområdet Mainframe Development har unik och välkänd kompetens inom stordatorutveckling och har även utbildningar.

Netoptions AB
Företaget bakom BizWizard heter Netoptions Sweden AB. Vårt enda fokus är att utveckla ett professionellt system för e-postmarknadsföring med målet att hjälpa företag och organisationer att skapa nya och fler affärer. Netoptions hjälper skandinaviska företag och organisationer att öka verkningsgraden och spara tid och pengar i sitt arbete med kommunikation, marknadsföring, försäljning och kundservice. Detta gör vi genom att utveckla och erbjuda flexibla och integrerbara lösningar för mätbar digital kommunikation via e-post, sociala medier, mobil och internet.

R2 Meton AB
Vi är det självklara valet vid affärskritisk integration. Vi vill göra skillnad. Vi gör skillnad genom att skapa konkurrensfördelar med hjälp av IT. För att vara bäst fokuserar vi specifikt på Integration.
Våra kunder kan förvänta sig en trygg lösning även vid svåra leveransförutsättningar. Våra medarbetare kan förväntas sig att utvecklas i samarbete med kompetenta och högt motiverade kollegor.
R2M är ett personalägt företag med en långsiktig utvecklingsfilosofi. Vår ägarmodell bidrar till korta beslutsvägar och en hög grad av transparens.

Racasse AB
Racasse är ett systemutvecklingsföretag med över 10 års erfarenhet av komplexa systemmiljöer. Vår specialitet och vårt spetskunnande kretsar kring lösningar för hantering av information, en specialitet vi backar upp med en bred domänkunskap och djup teknisk kompetens.
Vi vet hur man höjer värdet på sin information genom att göra den tillgänglig, strukturerad och sökbar. Vi vet också hur man effektiviserar sina processer och berikar sin interna information med hjälp av externa informationskällor. Och vi tvekar inte att ge oss in i smutsiga miljöer med stora mängder ostrukturerad information.

SuperOffice Sweden AB
Vi älskar CRM! Vi brinner för att skapa CRM-programvara som hjälper alla medarbetare på ditt företag att bygga starka och lojala kundrelationer. Vi älskar självklart vår produkt. Vi är mer än 200 anställda som använder SuperOffice, varenda dag. Därför är våra egna medarbetare en enastående källa till nya idéer och förbättringar i SuperOffice.

Sammantaget är vi rätt jordnära människor. Vi lovar inte saker vi inte kan hålla och vi vill inte skapa förväntningar vi inte kan infria. Vi har upptäckt att det bästa sättet att garantera ”what you see is what you get”, är att vara sanna mot det vi tror på. Våra värden och givetvis vår produkt är våra viktigaste verktyg vi har som hjälper oss att utveckla en CRM-programvara i särklass.

Xlent AB
XLENT erbjuder tjänster till nordiska företag och organisationer. Vi arbetar nära våra kunder och kombinerar det stora företagets styrka och förmåga med det lokala företagets närhet och engagemang. XLENT har kapacitet och kompetens att skapa lämplig arkitektur för långsiktig konkurrenskraft, utveckla lösningar med hjälp av moderna utvecklingsplattformar samt omhänderta integration mellan system, moln, applikationer och tjänster. Allt sker för maximal affärsnytta genom smarta IT lösningar.

Global Happiness AB
Happiness är en webbyrå som producerar webbplatser, intranät och andra interaktiva lösningar på nätet. Det som skiljer oss från konkurrenterna är det fokus på pedagogik och användbarhet, både vad det gäller design och systemutveckling, som präglar de prisvinnande lösningar vi producerar.

Happiness grundades 1999 och ägs av medarbetarna. Happiness kompetensområden är;

Strategi – Affärsnytta, webbstrategi, koncept och informationsarkitektur
Design – Gränssnittsdesign, interaktionsdesign och användarupplevelse
Teknik – Systemarkitektur, programmering, drupal- och systemutveckling


Fujitsu Sweden AB
Svenska Fujitsu har nästan 1 000 medarbetare och verksamhet över hela landet. Vi är en komplett leverantör av produkter, tjänster och lösningar inom IT och kommunikation. Vi hjälper företag och organisationer att anpassa sin IT och verksamhet till nya krav och behov, för att sänka kostnaderna och höja effektiviteten. Vi är kanske mest kända för våra produkter – vi har ett brett sortiment av PC, servrar och lagringslösningar samt produkter för detaljhandeln. Men vi har även en rikstäckande konsultverksamhet, med specialistkompetens inom bland annat utveckling, integration, projektledning, arkitektur, infrastruktur och test. Vi är också en ledande outsourcingpartner som fått förtroendet från flera globala svenska företag att ansvara för hela eller delar av deras IT-miljö. Vi erbjuder rikstäckande fältservice för företag.

Vi ser gärna fler kompetenta och aktiva partners i vårt nätverk. Tveka inte att kontakta oss för ett samtal om hur vi gemensamt kan utveckla våra affärer.